ANYA-LÁNYA szervíz


Családi viszonyrendszerünk, de különösen az édesanyánkkal való viszonyunk feldolgozása fontos határkő a személyi fejlődésünkben, önismeretünkben és felnőttkori énképünk, személyi (leendő családanyai) öntudatunk kialakításában. A nyílt konfrontáció, az őszinte beszélgetés és a múlt sérelmeinek, gondjainak az egyértelmű tisztázása kiindulópontja lehet egy új minőségű, felnőtt-felnőtt viszonynak, amelyre anya és felnőtt lánya között egy egészen másfajta komunikáció és érintkezési forma lesz jellemző. Egy olyan átalakult kapcsolat, amely a kölcsönös tisztelet és barátság felé halad, ebben  is segíthetek kineziológusként "egyéb" varázstudományaimmal".
 
A legtöbben a szülein, édesanyján lévő stresszel keresnek fel. Szeretnénk olyan csodálatosak lenni mint ők, olyan jól csinálni, megfelelni a valós, vélt elvárásának. Avagy, a másik végletként félünk, hogy olyanok leszünk, mint a ő, ők.
Vagy a másik oldal stressze:" kire ütőt ez a gyerek?!" :)
"Tyúk vagy a tojás" kérdés sokszor eldönteni, a diszharmonikus anya-lánya kapcsolat melyik féltől is indult ki, ki rontotta el,  melyikük a hibás kapcsolat stresszessé válásában.  Kineziológiai megközelítésként azt gondoljuk át közösen, hogy miben "tükör" a legszorosabb genetikai és érzelmi kapcsolatunk édesanyánk, gyermekünk.
Amennyiben nincs akkora baj, hogy ne fognának össze közösen a probléma megoldásában, akkor azt ajánlom jöjjenek el együtt -vagy közel egy időben- kineziológia kezelésre, oldásra, tanácsadásra.
Akár pár nap pihenéssel,  külön szobában való elhelyezéssel, vagy éppenséggel egyben, hogy megfogalmazódjanak azon érzelmek, amelyet bizonyos  helyzetek kiváltanak ki, amelyek  rendszerint vitává fajulnak (vagy csak azért nem, mert el vannak nyomva). 
Ezt közös pár napos anya-lánya csapatépítésnél az érkezésnél közösen kitaláljuk. A lényeg, hogy izgalmas és élményteli önismereti, családismereti kaland legyen, Önökről szóljon.  
A kineziológiai tanácsadás, kezelés mindkét félnél javallott, feloldani azt a programot, amelynek gombját a másik fél évek óta nyomogatja.
Összehasonlító játékos rajzelemzés is segít megérteni, mi a negatív érzelmekkel terhelt kapcsolatban a tükör egymásnak.
Igényük, alkatuk szerint egyén programok is részei  lehetnek a közös kiruccanásnak. Kriston Intim Torna tréning 3x4, vagy 2x6 órában, kirándulások hármasban játékos feladatokkal tarkítva a túrát, városlátogatást.
Amennyiben "csak" egy kezelésre kirándulna (kirándulnának) ki Visegrádra arra is van lehetőség, hétközben, hétvégén egyaránt.
A kezelések Szép Kártyával is rendezhetőek, az itt ajánlott módszereket külön tárgyaló oldalakon található díjazással.
Az egyéni igény szerint összeállított anya-lánya hétvége,  -hétközben- felteheti a koronát egy példaértékűen működő szülő gyermek kapcsolatra. Kérje ajánlatunkat.
 
 
  
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése