Babát szeretnék

Babát szeretnél?
Abban tudok segíteni kineziológusként, hogy  oldjuk a befogadást, megfoganást, beágyazódást, megtartást,  kihordást, szülést, szülővé válást ... hátráltató érzelmi blokkokat, és vagy ezen folyamatokat támogató belső erőket mozgósítjuk.
Kineziológiai tanácsadás keretén belül feldolgozzuk, hogy "vártak?", "nem vártak?" ,"fiúnak?", "lánynak?", volt e hatása esetleges felszívódott iker testvérednek, meg vagy megnem született testvéreidnek  beágyazodásodnak, magzati életednek, születésednek, egyebeknek  életed minőségének megélésére. Átbeszéljük a generációkon át hozott viselkedési mintákat, nehéz sorsú felmenőiddel való azonosulásokat, és sorolhatnám....
Egyéni kezelési tervet készítünk az első találkozásnál.
Gyakorlati menete:
szeretettel látlak egy visegrádi kirándulással egybekötött kezelésre hétvégén, hétközben. A kineziológiai tanácsadás bő két órát vesz igénybe, és a kezelések között ( ha több lenne szükséges) egy -három hónap telik el, mert a szervezett öngyógyító folyamatai aktiválódnak. Nem kell "összenőnünk' hétről hétre, mint egy önismereti, egyéb más, szintén előre vivő terápia esetén, de tarthatjuk a kapcsolatot ha igényled.
Kísérőid megvárhatnak a társalgóban, egy finom teával, folyóiratokkal, könyvekkel, internettel elütve az időt, de sétálhatnak is a városban, és kezelés után közösen folytathatjátok a szabadidős programot, amelyhez Visegrád és környéke számos lehetőséget kínál. 
Pár nap pihenéssel is összekötheted önismereti kalandodat, kimozdulva az otthoni, munkahelyi, családi és lakó környezetedből. Az el / kiszakadással növelheted életed stresszhelyzeteire való rálátást, hatékonyabban, mintha "csak" kiszaladnál  egy kezelésre. Megtámogathatjuk energetikai töltekezésed Reiki kezeléssel, Pilis gyógyhatású helyeinek felkeresésével, rajzpszichológiai elemzéssel. Csontkovács kezeléssel  a szervezet energia keringését állíthatjuk helyre, az ehhez kapcsolódó radieszteziológiai állapotfelmérés segíthet a fizikai testeden nyomot hagyó káros földsugárzások hatásainak feltérképezésében,  elhárítására javaslatokat teszünk.
Pároddal is érkezhetsz, a Pillangós-ház nászutas, szerelmes szobájának hangulata, alatta futó Szent György vonal áldásos hatása kiegészíti a kineziológiai és egyéb kezeléseket, programokat. A gyakorlati tapasztalatom azt mondatja, hogy ha az apuka jelöltnek nincs fizikai elváltozása, lelki oldalról odafigyelést igénylő félelme, akkor először csak a leendő édesanyát szoktam kezelni. De ha már együtt jöttetek és szívesen veszi a férfi ember is a segítségem, mindig találunk olyan ügyet, amelyet kipakolva a "hátizsákból" könnyebben lehet az élet hegyeinek és völgyeinek nekivágni. Több félelem, stressz   kapcsolodhat az apává váláshoz, pl.: jó apa leszek , el tudom e tartani a családom, leszek olyan jó apa,  mint az én csodálatos  apám, vagy éppen fordítva, mi van , ha olyan rossz apa leszek, mint az enyém, de olyan "apróság" is gátolhatja a párkapcsolat jelenének teljességgel való megélését, hogy kapok e megfelelő figyelmet a páromtól, ha gyermekünk lesz...
Az elmúlt két évben húszhoz közeli "babánkról" van visszajelzésünk az itt történt " varázslásoknak" is köszönhetően. Van akiknek a személyes  története a lombik baba, mesterséges megtermékenyítés, vagy az örökbe fogadás... tévhit, hogy a szülővé válást  hátráltató lelki tényező ezen műveletekkel megszüntethetőek, hasznos ezen esetekben is a stresszt oldani, és nem ritka, hogy két  lombik program között spontán megtörténik a fogantatás, avagy számtalan kísérlet után végre békés a beágyazodás.
Kriston Intim Torna tréningen  a test felől is hathatunk a lélekre is, oda s vissza. A foglalkozás  bevezetőjében szoktam azt a humoros mondatot elejteni, hogy "ugye tudjátok, nem fogamzás gátló tornára jöttetek?" :) .
Több , mint tíz éve küldetésem a nők testi lelki  EGÉSZségének támogatása, a  test-lélek-szellem harmóniájának helyreállítása, megőrzése. A női lét színes palettájának bármely színfoltja is az életed ezen szakasza, segítek, hogy teljesnek éld meg.
S női lét teljessége a gyermekáldás,ebben segítek a leggyakrabban, ajándék, hogy részese lehetek a hozzád tartozó lelkecskével egymásra találni. Ha "ez a vonat elment", akkor elfogadó szeretetben elengedni, megérteni, hogy máshogy, másban lehetsz TELJES.
Várlak szeretettel"minimum' egy stresszoldó  kezelésre....
A kineziológai tanácsadás ára 10 ezer Ft + áfa / alkalom. Hétvégén, ünnep napokon, hosszú hétvégés ünnepek alatt 12 ezer Ft.+Áfa. A  Pillangós-ház szálló vendégeként hétvégén is alap áras a kezelés a ház ajándékaként. A helyben élő és dolgozóknak, "földijeimnek "  két ezer forint a kedvezmény a stresszoldás díjából.
Szép kártyával is rendezhető mindhárom bank kártyájával ( OTP, K&H, MKB), -szállásként is, 18% Áfa terheli és 250 Ft. Ifa vendégéjszakánként, illetve egyéb közérzet javító szolgáltatásként a szabadidő al-zseb terhére + 27% Áfa.-
A szállás a kezelésekhez kapcsolódóan kedvezményes a honlap árainál  alacsonyabb, például  alap kategóriás szobában nettó  öt ezer  Forint  éjenként fűtés nélküli időszakban két ágyas szobában. Egyágyas felár +50%, de több nap -3éj- igénylése esetén ettől ajándékként eltekintek.

e témához egy bejegyzésem:...

Energia csere: kiegészítő kezelések, áraink a Pillangós-ház honlapján,a szállás a kezelésekhez járó kedvezménynél keresendő

a Pillangós-ház  Visegrád közepén
 
a kineziológiai kezelőnk, társalgó, olvasó sarokkal
 
 a kineziológiai kezelés alapja az izomteszt

a szeretet, szerelem szobánk , alatta Szent György vonal fut
 
a Napraforgós szoba, már a mandalája is gyógyító :)
 
Tengerszem szoba
 
az udvar a hintával igazi merengő hely, a béke szigete
 
női gyógyító helyek közül a Pilisben a Szentfa kápolna, Dömös
 
a házzal szembeni kálvária  domb tetejéről a naplemente
 
 
 
 

 
 
 
 
 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése