Bemutatkozó

                                                                     

                                   „Annál teljesebb az ember, minél hiánytalanabbul szétosztja magát szüntelen"
                                                                                                                                                    Ancsel Éva

„Világi életem" gyermekkorom óta az egészség megőrzést, helyreállítást szolgáló tanulmányok, tapasztalatok láncolata. Egészségügyi szakközépiskolába, egészségügyi főiskolára jártam, az ELTE-n antropológus-humánbiológus diplomát szereztem. A krisztusi kort elhagyva egy sorsfordító betegség -agydaganat- figyelmeztetett: rosszul gondolkodom helyemről a világban. Akkoriban harmadik diplomaként marketing szakközgazdászságot a külkereskedelmi főiskolán kitanulva egy „multinál" dolgoztam üzletasszonyként, földi értelemben sikeresen, boldogan, hogy pénzemmel, státuszommal családom, és több jó ügyet támogathatok.

A betegséget legyőzve, gyógyultan (Reikivel  energetizálódva, kineziológiai módszerekkel feltárva és megértve miért választottam azt, hogy fájdalommal tanuljak), helyemet, életfeladatomat illetően megvilágosodva az EGÉSZ-ség felé fordultam, világi életemre jellemző alapossággal ehhez is tanulmányokat folytattam, gyakorlatot szereztem. Megértettem,  amit ezáltal adnom adatot, az sokkal több és más, mint az,  mikor azért dolgoztam, hogy embereknek, jó ügyeknek támogatást nyújthassak. Ma már "halászni tanítok"  és nem "halat osztogatok". Általános természetgyógyász, kineziológus szakvizsgát tettem. Kineziológiának a „one brain" ágát, az élet mandalája rendszerét használom. Tanultam arolót, szellemgyógyászatot, rajzpszichológiát,  AFT-t,  regressziós technikát..., Reiki mester, tanár vagyok. Dr. Varju Mártát tekintem ezen az úton tanítómnak. A Főnix stúdióban Dr. Korcsmáros Magdánál négy évig tanultam asztrológiát. Kriston Andrea Női Egészség Műhelyében Kriston Intim Torna tréner lettem. Köszönet ezen három csodálatos asszonynak, hatásuk formálta szakmai, emberi, női életemet kerekké. Habot a tortára Aradi Lajos energetikai tanfolyamai tették fel, alkatomhoz igazították segítő szolgálataim ismereteinek alkalmazását. Ráláttattak a Pilis gyógyító energiáira, nem csak hivatásom, életmódom részévé is váltak, külön köszönet, hogy általa ismertem meg Molnár V. Jóska bácsi tanait, melyek életvezetésem útmutató csillagai.  
Ahogy a jó pap is holtig tanul, a napokban beiratkoztam egy 2éves gyógy- és sport masszőr képzésre....
 
Dolgoztam plázában "puccos" magán természetgyógyász rendelőben, sajátban Szentendrén. Tizenkét  éve vezetem a Pillangós Gyógyító és Zarándokházat Visegrádon, ahol testi-lelki-szellemi harmonizáló kezelésekkel, programokkal,  szolgáltatásokkal segítek. Bűbájos lakom a Nimród csillagkép II. csakrapontján található, Szent György vonal is átfut rajta, kiegészítve a Pilis gyógyító energiáit  kezeléseimhez szállást is igénybe vevő klienseim regenerálódására.
 
Eleinte vendéglátással egészítettem ki, teremtettem meg hátterét segítő szolgálataimnak valuta kölcsönből felépítve panziómat. Egyedülálló nőként  a generált válság következtében megtapasztaltam a  teljes anyagi megsemmisülést, az egzisztenciális halálfélelem stresszét.  Ezen földi tanuló folyamatomból  is, mint anno az agydaganatból  példaértékűen felálltam.
Asztrológia szimbólum rendszerén át is megfejtettem, nem öncélú vállalások a fájdalmas tapasztalások utáni főnix madárként való feltámadások életemben.  A betegségek lelki hátterét kutatók után legtöbben a pénzvilág okozta ellehetetlenülés stresszével keresnek meg, vagy abból kialakult pszichés és vagy testi diszharmonikus működésekkel, tünetekkel. A  már meglévő anyagi javak, egyéb földi értékek elvesztésének félelmével, megtartásukhoz kapcsolódó bizonytalansággal találkozom legtöbbet.  
Bármi legyen is, ami elrontja életünk minőségi megélését, nem kell úgy lennie!
Ha megértjük miért is írtuk be életünk filmjébe a gondokat, mit tanítunk magunknak általa, okafogyottá válnak:
"Olyan
gond nincs, amely ne hozna
kezében ajándékokat
neked.
A gondokat azért keresed,
mert szükséged van
ajándékaikra."
                                                                                                   Richad Bach
 
Ennek megértésében segítek, forduljon hozzám bizalommal, szeretettemmel, szaktudásommal,  tapasztalásaimmal segítek.
Visegrádon van a rendelőm, egy bűbájos lakban, Budapesttől 43 kilométerre, egybekötheti  stresszoldó kezelését egy kirándulással (hajóval is lehet érkezni), és vagy pár nap pihenéssel, elvonulással, egyéb testi-lelki harmonizáló kezeléssel, programmal. Szép kártyával is lehet "energiát cserélni", a szállás mellett  többi szolgáltatásomra is el tudom fogadni.

Tizenhat éve a nők testi, lelki egészségének támogatása a küldetésem. Ennek egyik ága a kineziológia, másik a Kriston Intim Torna tréning.
A női lét minden időszakban, életkorban máshogy szép, igaz más-más dologra való odafigyeléssel tehető teljessé. A tréning elején a női életszakaszokat cserszömörce bokorhoz hasonlítom: máshogy szép tavaszi zsenge zöld levélzettel, máshogy őszi színekben játszóan, máshogy ha jön a tél, és levél nélkül is impozáns látvány a hóban. Magamat ebben a sorban elhelyezve földi ötvenhárom évemmel, úgy mutatom be mint, őszi cserszömörce bokrot, amely egy-egy levelének szélét  már megcsípte a dér, olyannak aki ezen  pompájában  teljes. Ez a teljesség azzal gyarapszik, hogy szétosztom szüntelen. Ajándék  a tréning tizenkét órájában együtt sírni, nevetni  a női sors szépségein és fájdalmain a résztvevőkkel.
A magyar nők énképe nagyon rossz, így már ezen bemutatkozónál tágra nyílnak a szemek, de megértem, sok munkám van abban, hogy elfogadó szeretettel legyek Önmagam, Környezetem és az Egész felé, s "kényszerem", hogy ezt lehetővé tévő módszereket,  ahol csak tudom tálcára tegyem. Mint itt is.
Trénerré válásom, is olyan sorsszerű volt, ahogy kineziológus lettem, de itt nem mesélem, el, szeretettel várlak egy tréningemen :).
Egyrészről nem várt, másrészről, megtartott, de fiúnak remélt gyermekként dolgom van  a nőiesség építésével. Kriston  Andrea szavaival élve:  nőnek lenni nem az iskolában tanulunk  meg.
Életem közepére NŐ lettem és ez akkora élmény, hogy mindenkinek meg kell tanítanom, aki kéri. Ezek a sorok mosolyt csalhatnak az arcodra,  ha nincs dolgod ezzel a leckével, de akkor is, ha  nem tudod, hogy van.
Izgalmas önismereti kaland utána járni, vágjunk bele együtt.
 
Minden általános, körzeti orvos tud fogat húzni, szülést levezetni..., abban lesz gyakorlata, nagyobb rálátása, mely betegségekkel, elváltozásokkal gyakrabban találkozik, de szakmájában mindent tud.  A kineziológus is általános kineziológus, bármely érzelmi blokk oldásában segíthet, mégis "szakosodunk", azon témákra  lesz nagyobb rálátásunk, amelyekkel a leggyakrabban megkeresnek. 
Én "NŐ szakos"-vagyok, varázsszavakkal leírva: "NŐ GYÓGYÁSZ"-. Kéz a kézben járó két fő segítő szolgálatom ebben segített elmélyedni.
Azonban egyetemesek azok az ügyek amelyekkel lelki segítőként megkeresnek, nemtől, életkortól függetlenek. Segítek klienseim életmódjának, életvitelének, életszemléletének megújításában, testi-lelki-érzelmi egészségük megőrzésében, a betegségek megelőzésében és gyógyításában, az öngyógyítás folyamatában, a betegségek mögött álló problémák feltárásában, a rehabilitációban, személyiségfejlődésben, a minőségileg jobb élet elérésében.
A kineziológiai módszer különösen ajánlható azoknak, akik egészségügyi problémákkal küzdenek, önértékelési, kapcsolatteremtési, párkapcsolati, gyermekvállalási, kommunikációs, anyagi, családi, munkahelyi, jövőképi problémáik vannak. Hatékony a tanulási problémák, például dylexia (bármely valamire való képtelenség) feloldásában, szocializációs nehézségek kezelésében.
Ennek érdekében kineziológiai módszerek mellett természetgyógyászati, energetikai, pedagógiai, mentálhigiénés, szociológiai , pszichológiai, s egyéb módszereket alkalmaz.
Úgy gondolok magamra, mint erdőszéli jóságos gyógyító -Északi- boszorkányra, aki a Természettel, az Egésszel EGYségben,  harmóniában él, a világ kézzel nem fogható részeivel foglalkozik.      
A 21. században ezt mégsem írhatom ki a névjegyemre, így most ez van rajta :
 
 
 
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése