Betegség, műtét utáni felépítő napok

Betegség műtétek egyéb nehéz élethelyzetek utáni regeneráló napokra egyéni igény, alkat, fizikai állapot... szerint állítok össze "csomagokat".
Az alapja a kineziológiai tanácsadás, amellyel felderíthetőek  a betegségek lelki hátterét támogatva a gyógyulást, felépülést..
A ház pihenéshez ideális energiái, nyugalma, csendje, már önmagában regeneráló. A kerten, Szeretet szobán Szent György vonal fut át kiegészítve a Pilis gyógyhatású energiáit.
Egyéb kezelésekkel is támogathatjuk regenerálódást  saját varázstudományaimmal, a házhoz kapcsolódó más segítők szolgáltatásaival ( csontkovács, radieszteziológus, Reiki mester....) és a közelben dolgozó gyógyítók módszereiből válogatva ( gyógytornász, gyógymasszór, sámán gyógyító, shiatsu masszőr...).
Pár képpel érzékeltetem a szoba, kert, olvasó terem, a ház előtti park hangulatát, amely már magában változatos és hangulatos, ha állapota nem engedné meg még elhagyni szűk környezetét. Amennyiben igen, a közelben , pár percnyire lévő helyekből válogattam, de autóval is megehetünk olyan helyekre energetízálódni, amelyek segíti a gyógyulást.
Aktívabb mozgást lehetővé tevő állapota esetén felsorolhatatlanul sok lehetőségből választhatunk
Kisérővel si érkezhet, de egyedül is hangulatos a városkánk, biztonságos, elfogadott, hogy valaki több napig egyedül pihen nálunk.
Kérje egyedi ajánlatunkat, a közelben gyógyvízes wellness szálló -bejáró vendégeknek is programokkal- és strand is van.
Szép Kártyával is rendezhető ez az ajánlatunk is.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése