Kineziológia vasárnap

Kováts Ildikó kineziológus stresszoldó kezelései, tanácsadásai Visegrádon a Pillangós Gyógyító és Zarándokházban hétvégén, és ünnepnap is igénybe vehetők. A messzebbről érkezőknek szállás lehetőséggel is, illetve Visegrádon kirándulva, más szálláshelyeken turistáskodva is felkereshető időpont egyeztetéssel.
Az motivált az egyedülálló szolgáltatási idő kiírására, hogy úgy gondolom, aki segítőnek szegődött az nem dolgozhat csak hivatali munkaidőben :).
Illetve visszaemlékezve a gyógyítónak állásom előtti multis üzletasszony létemre, én sem értem rá akkoriban szerda délelőtt elmenni egy kezelésre, se semmikor....
Segítek a családoknak is, hogy a gyerekek és, vagy a szüleik egy kirándulás keretében, is hozzájussanak a kezeléshez, hiszen iskola időben még esténként is nehézkes lenne eljönni.
Kutyabarát kezelő vagyok, négylábú barátoddal kirándulva is felkereshetsz.
A kisérők is tudnak a Gyógyító házban várakozni, wifiwel, magazinokkal, könyvekkel, finom teákkal felszerelt társalgóban üthetik el az időt, vagy a kellemesen hűs udvaron a hét befogadott állatka társaságában.
Visegrád turisztikai attrakciói, természeti és történelmi környezete, valamint gasztronómiai egységei számos lehetőséget kínálnak a kisérőknek, hogy bevárják a kezelésre elugrott társukat.
A Kineziológia vasárnap F.B. oldal rendszeresen ismeretei a havi egy, előre kiirt kezelő napokat, illetve a spontán adódott időpontok is ott találhatók meg.
De telefonálhatsz és írhatsz is az Elérhetőségek oldal lehetőségeit igénybe véve.
Szép Kártyával is rendezhető a tanácsadás, szállásként pl. mindhárom zsebbő, és ez esetben 18% Áfa terheli.
A hétvégén és ünnepnap igénybe vett kezelések ára 2 ezer forinttal magasabb, mint a "hivatali munkarendben" igényelt időpontok. Nettó 12 000 forint  / 1,5-3 óra díja.  
 
 
 
 
 
 
  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése