Egyéni és csoportos Kriston Intim Torna tréning: egyyedi időpont igénnyel, szállással isKriston Intim Torna trénerként jogosult vagyok, az idén 32 éves magyar módszert, -melynek kidolgozója Kriston Andrea- oktatnom. A Módszer új elemeit folyamatosan elsajátítom, a legújabb ismeretekkel rendelkezem a KIT Módszer kapcsán. Szerepelek Kriston Andrea által ajánlott trénerek névsorában: Ajánlott trénerek: Kováts Ildikó
 
A tréningről való részletes tájékoztatás, a vezetésemmel elvégezhető tréningek hozzáadott értékeinek  kifejtése előtt, előre teszem azt a kis videot, amelyet a nagymarosi tréningemhez mondtam fel, a hölgyeknek, hogy el tudják képzelni, a tanfolyamot a gyakorlatban.
 


  A Kriston Módszert, bármely ajánlott trénernél elsajátíthatják, ugyanazon, ellenőrzött szakmai színvonalon az ország különböző részein.
Magam azért ajánlom, hozzáadott értékként azt emelném ki, hogy  12 éve Kriston tréner, 16 éve gyakorló kineziológus vagyok, a nők egészségvédelmét testi-lelki oldalról egyaránt támogatom. Visegrádon a Pillangós Gyógyító és Zarándokházban tartom a tréningeket, ahol a messzebbről érkezők szállást is igénybe vehetnek egyéb regeneráló kezelésekkel, szolgáltatásokkal együtt.
Szállás nélkül bejárósan, vagy  Visegrád más szálláshelyeiről átjárva is elérhetőek a foglakozások.
A legtöbb csoportos tréningemet, és az egyéni foglakozásokat Visegrádra hirdetem meg, de  igény esetén otthonában is megtanítom a gyakorlatokat egyéni trénig keretében. E mellett Budapesten és Nagymaroson is indulnak csoportjaim.
Különleges lehetőség az esetemben, hogy:
Nem kell kivárni, míg lesz egy olyan időpont, amelyhez előre láthatólag tudnak csatlakozni lakó és munkahelyük közelébe,  nálam, egyéni időpontok kérhetők már 2-4 fő összefogásával csoportos tréningre. Csak a naptárt kell elővenni a  barátnőkkel, kollégákkal, egyéb közösségük tagjaival, és egyeztetni. Hétközben, hétvégén is kérhetők rugalmasan a foglalkozások, 2x6 vagy 3x4 órában szállással vagy a nélkül is. Női hétvégék (hétközben-ek) alapját képezheti, egyéb kérésre összeállított programokkal kiegészítve. Pilis gyógyhatású helyeire való kirándulással, kineziológiai kezeléssekkel, családállítással, masszázzsal... Lehet szabadság, kikapcsolódás alap programja az ország egyik legszebb helyére való kirándulás részeként. Egyéni elvonulás kiegészítő programjába is illeszthető a személyre szabott tempójú és tematikájú egyéni tanfolyam. Ez utóbbi 8-12 órát vehet igénybe, akár otthonában, akár nálam sajátítja el. Egyéni alkat, képesség, élethelyzet függvényében lehet egy napos, vagy rugalmasan egyeztetve bármely bontásban.
A Kriston Intim Torna tréning ajándékba is adható, egyéni ajándék utalványt is elkészítek névre szólóan születésnapra, egyéb alkalomra, akár nászajándékba. Szép Kártyával is rendezhetők a foglalkozások, mindhárom bank pihenőkártyájáról. Szállásként mindhárom zsebből fizethető 18% Áfa terheli, de közérzet javító szolgáltatásként a szabadidő kártyazsebből is. Ez utóbbi esetben 27% Áfa kötelezettséggel. A Kriston Intim Torna tréninghez igénybe vett szállás ára kedvezményes a szállóvendégeknek kikalkulált árhoz képest: Pillangós Gyógyító és Zarándokház információs oldala
Ingyenes " 0. " bemutató órát is tartok meghirdetetten rendszeresen, azonban ezt a foglakozást is kérheti egyéni időpont egyeztetéssel, akár egy fő is. Szakemberrel való konzultációs lehetőségnek is felfogható, nem kötelezi a tréning elvégzésére.  Visegrádon a Pillangós-házban a helyi forrásvízből készített finom tea vagy kávé mellett kötelezettség nélkül ismertetem a tréning tematikáját, egy rejtett izmunk mozgathatóságát is magtapasztaltatom, és a kismedencei szervek védelmét szolgáló szokás áthangolásokból is szemezgetek.
Kiszállással  is megtartom meghívásra a tréninget az ország bármely településén, illetve szívesen megyek határon kívül élő magyar közösségek hölgy tagjaihoz is.

Az általános módszer ismertetőjénél lentebb szerepel, de itt is kiemelem, a tréning felépítése nagyon diszkrét, nem cél a kitárulkozás, nem kell elmesélni ki miért is van itt. Csak a tréner beszél, minden, a kismedencei szervek egészséges működéséhez fontos információ elhangzik, a résztvevő ott "fülel" jobban, amely dologban érintett. Az egyéni időpontú kis csoportos tréning szervezéséhez fontosnak tartom ezt kiemelni, így nem érezheti magát kellemetlenül, aki rokonával, kolleganőjével, akár a szomszéd hölggyel összefogva kér külön időpontot.

Női intim torna bemutatása Kriston Andrea  oldaláról:

A Kriston®-módszer igazolt hatásosságát köszönheti az egyedülálló oktatási módszerének, a különleges mozgás anyagának, és mindannak, ami még a tornán túl része a foglalkozásnak.

A tréningen a következőkkel fogsz gazdagodni:

1. Kriston Intim Torna mozgásanyag, ami a rejtett izmaink gyorsaságát, erejét, állóképességét fejlesztik, ebből adódóan erőssé válik a húgycső, a hüvely, a végbél, visszahúzódik az aranyér, megemelkedik a húgyhólyag, méhtest, végbél.

A tréningen lépésről lépésre tanulod a mozgást, melynek egyik eszköze, hogy minden új mozgáselem során nő az önbizalmad, és teljesen magabiztosan fogod otthon végezni azokat.

Egyéni mozgásprogramot kapsz a tréning végén és egy különleges, hatékony, rendszeres gyakorlást segítő hanganyagot.

A torna komoly változásokat hoz az életbe, mert a Kriston Intim Torna mozgás anyaga segít leoldani azon érzelmeket az altesti szervekről, amiket úgy cipelünk, mintha koloncok lennének ránk kötve, ami akadálya lehet az egészséges működésnek.

A mozgás jelentős változáshoz segít a szexualitás kapcsán, helyreállítja a vizelet, székletmegtartási gondokat, fokozza a termékenységet, javítja a nemi hormonok termelődését, és megemeli a hólyagot, a méhet és a végbelet. A torna hatására az aranyér visszahúzódik, és fiatalossá tornázható az altest.

2. A Kriston Intim Torna feszültségoldó folyamatai segítenek feltárni azon gátakat, amik akár tünetfenntartó forgatókönyvként működnek. Ezeket egészségforgatókönyvre kívánunk átírni. A tréning eszközeivel magad tárod fel a benned zajló folyamatokat, hiszen azokat te jól ismered. Ezt követően kész leszel arra, hogy azon változtass. Ennek eredménye gyakorta a gyors, megdöbbentő változások sora, a gyors gyermekáldás, gyors tünetelhagyás. Így szűnhet meg gyorsan aktusnál a fájdalmas behatolás, vaginizmus, endometriózis, PCOS, gyulladási hajlam, mióma, ciszta, orgazmushiány, női hormon alulműködés, libidóhiány, menstruciós görcs, inkontinencia...

3. A Kriston Intim Torna hasi szerveidet védő szokások egyszerű betartásával, képes leszel óvni a hasi szerveidet, alhasi izmaidat, azokat ellátó ereket, a hasi kötőszövetrendszert komplexen az egész alhasban. Betartásukkal megelőzhető a hasi szervek süllyedése, a tápanyag hiányból származó fokozott izomgyengeség. A rendszeres gyakorlással az aranyér, szervsüllyedés, inkontinencia megszűntető, a műtét eredménye segítségükkel fenntartható.
A tréning jóízű változásokhoz segít nőiességed megélése kapcsán. Az átalakulás új érzésekkel, és új hormonállapottal jár. A hasi szervek funkciójának a javítása életminőségedben érződik majd. A záróizmaid a KIT segítségével 10 hét alatt 132%-kal nagyobb erőkifejtésre lesznek képesek, de a szorgalmasan gyakorlók ettől jelentősen nagyobbat fejlődést is elkönyvelhetnek. A gyakorlatok egyszerűek, szórakoztatóak, és az oktató garantálja a sikert! A Kriston Intim Torna a Kegel gyakorlattól eltérően teljes biztonsággal, helyesen, könnyen, magabiztosan elsajátítható. A Kriston Intim Torna jelentősen eltér minden más gátra ható tornától. A magyar módszer egyedülálló a világon. 

A résztvevő nők 98%-a jelezte vissza, hogy a 12 órás tréning pozitív változást eredményezett a nőisége megélése kapcsán.
A torna szinte csak apropó, hogy közelebb kerülhessünk a női természetünkhöz. A mozgáson túl, a kulcsmondatok új zárakat nyitnak, haszontalan ajtókat pedig bezárnak. Haladj jó úton!
A következő esetekben különösen időszerű a Kriston Intim Torna:
- Jó formában szeretnéd magad érezni a húgycsöved, a hüvelyed, a végbélzáróizmod területén.
- Kiemelten fontos minden kismamának a felkéSZÜLÉS során, a 9 hónap alatt mihamarabb kezdve, és a szülésig végezve.
- A szexualitásod kívánod izgalmasabbá tenni, fejleszteni.
- Szülés után szeretnél újra feszes lenni a szülőcsatorna környékén.
- A változókorra készülsz, vagy bekövetkezett,
- A menstruációt nehezen éled meg a görcs, bő vérzés, peterérés hiánya, rendszertelenség, PMS miatt.
- Nőgyógyászati, urológiai, emésztőszervi funkciózavarok meglétekor.
- Görcsös a záróizom, fájó medencefenéki izom, vaginizmus esetén.
- visszatérő hüvely, hólyag gyulladáskor,
- a következő tüneteknél: mióma, ciszta, gyulladások, meddőség, menstruációs zavarok, libidóhiány, PCOS, endometriózis, progeszteron hiány, ösztrogén dominancia, ösztrogén hiány, prolaktin hormon termelődésének a zavara,
- sikeres műtétek után.

Mire készülj?
A gyakorlatok elsajátítása mellett, sok-sok beszédre számíts. A Kriston-módszer tökéletes elsajátításához szükséges egyfajta mélyebb, elméleti megértés, amihez történeteken keresztül segítlek hozzá.
A tréningen semmilyen számodra kellemetlen dolog nem történik, nem kell a csoport előtt beszámolnod az egyéni hátteredről, esetleges problémáidról.

Mit hozz magaddal?
A tréningen kényelmes öltözékben, zokniban vagyunk. Szükséges még egy jógaszőnyeg (vagy bármilyen alátét, törülköző, párna). Gondoskodj még enni-innivalóról.

Problémát jelent-e, ha menstruálsz éppen a tréning ideje alatt?
A menstruáció ideje alatt is biztonsággal végezhető a Kriston Intim Torna bármely gyakorlatsora.

Problémát jelent-e, ha várandósan érkezel a tréningre?
Nem, a Kriston Intim Torna mindkettőtökre pozitív hatással lesz majd.

Mit ad a tréning?
A tréning 12 órájával elsajátítható tudás elegendő ahhoz, hogy saját magad, önállóan otthon gyakorolva a módszert változásokat, eredményeket érj el. Az alaptréning elvégzése azonban nem jogosít arra, hogy gyakorlatait, elemeit, elméleti hátterét más mozgásformákba beépítsd vagy csoportoknak oktasd az intim tornát. Ha szeretnél te is tréner lenni, arra is van mód, egy 300 órás összetett képzés elvégzése után. "

 
  

 
 
 
 
 
 


 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése