Pilis gyógyítő helyeire vezetés

A kezeléseim hatásfokát kiegészíti a Pilis gyógyhatású helyeire való kirándulás, a női hétvégék, műtét betegség utáni regeneráló napok fontos részét  képezik.
Bármely programomba beilleszthető, egyénileg összeállítatot csomagok közkedvelt része.
Leggyakrabban Dömösre a Szentfa kápolnához szoktunk elzarándokolni, megtapasztalni a női, finom gyógyító erőket.
Volt, hogy kint is virrasztottunk.
A gyertyaszentelést is megtanuljuk, ez az energetikai tértisztítást ismertető "spirituális önvédelem tanfolyam"  részegysége.
Aradi Lajos Pilis kutató "Pilis: gyógyító helyek" előadásán, és a "Bevezetés a rejtett energiák világába" tanfolyamán elhangzottak, tanultak alapján adom tovább ezen praktikákat.
Vezetett gyógyhatású helyek felkeresésére meg is szoktuk kérni, illetve radieszteziológusként az ÉnRENDezési ÚTmutató programunk gerincét adó energatikai állapotfelmérés, otthoni környezet energetikai tisztítása és a földsugárzások kimérése, az ehhez kapcsolódó tanácsadás az ő reszortja.
Pár éve kedves szomszédommal, Kis Mártával, shiatsu masszőrünkkel, Caminót járt szuper nagyival, épület szobrász restaurátorral Nagyboldogasszony napi  felajánlásként kitataroztuk a kápolnát. Én a kisinas voltam, illetve az ehhez kapcsolódó adomány gyűjtést szerveztem meg, amely segítségetek nélkül nem valósulhatott volna meg.
Betti néni, a kápolna felügyelője felkérésére indult el a munka, életem egyik legfelemelőbb élménye volt.
Az Apátkúti völgy a másik kedvelt célpontunk, a Kaán forrás és környéke, ha bolygó energiával mutatjuk be az erdőt,, akkor itt  Nap energiával töltekezünk.
Pap rétre sétálunk fel a legtöbbször a CSEND kúránkon belül, a több száz éves tölgyfánál a Tejút üzeneteire hangolódunk rá.
Több napos töltekezésbe belefér a Prédikáló székre való felmenetel, a Dunakanyar legszebb panorámájáért, illetve beavató útnak is felfogható energiáit tekint, az út szakaszolása a test-lélek-szellem hármasságát a  saját gerincünkön megmászva szimbolizálja. Megfigyelési szempontok energetikánk állapotára láttatnak rá, életfeladatainkat megtámogató kineziológaia kezelésekhez információ lehet.
Egyéb programokhoz kapcsolódóan vezetések átlagban három ezer Forint körüli összegbe kerülnek. Kérhetőek szállás igénybevétele nélkül is, a ház programjaihoz nem kapcsolódóan baráti, egyéb társaságoknak.
Dömös , Szentfa kápolna
 
Apátkúti vülgy, patak mentén Szent László felé
 
 
 
Paprét felé
 Pap rét, az öreg tölgy
 Vadálló kővek felé
Prédikálószék
 
panoráma a Prédikálószékről
 
Aradi Lajos túravezetése, Ákos palotája környékén
 
 
 

 
 
 
 
 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése