Tanfolyamokhoz, táborokhoz helyszín

2018. januárjától, két segítő, Barna Bernadett családállító és Kováts Ildikó kineziológus összefogásában  Gyógyító és Zarándokházként üzemel tovább, a 10. születésnapját tavalyi  ünnepló Pillangós-ház. A 200 éves patinás épület, amely anno a Zöldkeresztes Védőnőknek is otthont adott,  Visegrád közepén, a Kálvária domb lábánál található. A házat  a Fellegvárba vezető  autóúttól egy szökőkutas park választja el, olyan csendes, hogy csak a templom torony zenéje, harangja hallatszik be, nyáron a kút csobogása.
A Pillangós-ház vezetői saját programjaik szüneteiben, illetve azokkal összehangolva kiadják a házat.  Öt darab kétágyas, -három személyessé is alakítható- fürdőszobás szobával, teakonyhás, nagy társalgóval, kánikulában is hűs udvarral szállást  kínálnak, amely az alábbi oldalon ismerhető meg:
A ház hozzáadott értéket képvisel a természetgyógyászat, alternatív gyógymódok és módszerek iránt érdeklődőknek, bentlakásos életmód- és egyéb tábort, képzést, kezelést nyújtó szakembereknek, gyógyítóknak, oktatóknak.
Ideális 10-16 fős bentlakásos tanfolyamokhoz, alkotó-, művész-, jóga- és egyéb táborokhoz, böjti-, és más elvonulásokhoz.
Tábori "felkészülés"  (kis videó egy tábor 4 szobás 10 fős elrendezéséről) , de 5 darab szobám van, csak itt így kérték.)
 
Az épület hatodik helysége a nagy társalgó, amelyben asztalok körül  a padokon és a lócákon 15-20 fő is elfér, tanfolyamok, termékbemutatók, stb., megtartására is  alkalmas. A terembérléshez korlátlan internet és wifi  hozzáférést, teát, kávét, helyi friss forrás vizet biztosítunk.  A társalgó szállás nélkül is igénybe vehető. Kipakolva az asztalokat "körben ülős" foglalkozások, csoportos családállítás, egyéb események megtartására is alkalmas.
Így ( társalgó családállításhoz kiürítve)

Jó idő esetén  az udvar is helyszíne lehet a programoknak, és vagy az étkezéseknek, szabadidő eltöltésének.   Közös ételkészítésre borona tárcsás gríllező, szalonna sütő, bográcsozó, valamint PB gázpalackról működő gázzsámoly áll rendelkezésre. Két nagy sörasztalunk van, hozzá tartozó padokkal a közös kerti étkezésekhez, de több kis kerti zúgunkban is csipegethetnek, melyeket a "párban dolgozós" tanfolyamokhoz alakítottunk ki.
íme (az udvar bemutatása)

A ház  előtt lévő szökőkútas, sövénnyel zárt park, a kert mellett a tanfolyamok szabadban lévő mozgás anyagának elsajátítására ideális, de pár percnyire bérelhetők termek rossz idő esetére. (pl. Sziget utcai  tükrös sport terem, amelyről a Visegrádi Sportcentrumtól érdeklődhetnek: F.B.oldala itt. 

Étkezést is igény szerint megszervezzük, étkeztetést lebonyolítjuk. Speciális igények kiszolgálásában is van gyakorlatunk, 30 éve "vega" vagyok, Betti szakács végzettségű, gyakorlott böjtölő. A napi többszöri étkeztetést is tudjuk vállalni.(de most kisbabáját várja, így átmenetileg nem tudjuk az étkeztetést vállalni).
 A teakonyhás társalgóban, saláták, kásák, egyszerűbb ételek, reggelik elkészítéséhez alapfelszerelés található: két lyukú rezsó, melegszendvics sütő, minigrill, kenyérpíritó, serpenyők, láboska, tea és kávéfőző, turmix, gyümölcscentrifuga..... 
A háztól pár percnyire számos lehetőség  van élelmiszert beszerezni, étkezni: kézműves pékség, zöldséges, büfék, lángosos, hamburgeres, kifőzdék, termelői piac, különböző stílusban éttermek( amelyeknek napi menüjük is van, kedvező áron)

A több napos, hozzánk szervezett  tanfolyamokhoz kiegészítő programokat -például pilisi túravezetést, városnézést, masszázst, rajzpszichológiai elemzést...-, is felajánlunk.  Amennyiben illeszkedik programjához "varázstudományainkkal" is hozzájárulhatunk a tábora eseményeihez.  Testi-lelki harmonizáló kezeléseinkkel, előadásokkal, csoportos családállítással,,,.. A Pillangós-ház honlapjáról tájékozódhat a lehetőségekről.
www.pillangos-haz.hu
Csapatépítő, egyéb tréningjéhez a helyi lehetőségek ismeretében segítséget nyújtunk a program szervezésében.
Több napos, az  egész házat lefoglaló tanfolyamok esetén a tanfolyami terembérletet elengedjük a nálunk megszálló résztvevők után. A  kedvezményes szállás áráért vehetik igénybe az egész házat, szobákat, tantermet és az udvart. A szállást nem, -vagy nem nálunk- kérő, azonban a tanfolyam idején itt tartózkodók után tanfolyami terembérletet számlázunk arányosan.

Tanfolyamaihoz, táboraihoz a Pillangós-házban igénybe vett szállás ára  kedvezményes a szállóvendégeknek kalkulált árakhoz képest, és sávosan változik. A résztvevők és az igényelt napok számával fordítottan csökken.   Jóga, egyéb tornatermet igénylő foglalkozásokhoz szimpátia esetén a saját kandallós 25 négyzetméteres nappalim is kiürítem, ahol a Kriston Intim Torna tréningeket is tartom, és megegyezés szerint, városkánk többi lehetőségét is bemutatva ár-érték arányban bérbe adom,--a lenti fotók alatt egy ilyen jógatábor képgalériája található-. 

Tanfolyamot szervező kollégáinknak nyolc éve változatlan áron ajánljuk magunkat Visegrádon, a Dunakanyar fővárosában, az ország egyik turisztikai szempontból legnépszerűbb településén.

Honlapunkról kimásolva az energia csere:
"A Pillangós-ház testi-lelki-szellemi harmonizáló kezeléseihez, tanfolyamaihoz, táboraihoz igénybe vett szállás ára -alap kategóriás szobáinkban-  , fűtés nélküli időszakban kedvezményesen, -: 7 ezer Ft. + 18% áfa / fő/ éj és  ehhez 2 egész nap jár ajándékba, a fél napos felár elengedésével.
Tanfolyamot szervező kollégáinknak is ezen, áron ajánljuk ki a házat: megtoldva egy nappal az itt tartózkodást ajándékba: egy éjhez két egész nap tartozik a félnapos felár elengedésével. Tanfolyami helységre sincs terembérlet számlázva.  És a nászutas, emelt áras szobánkat is alap áron simítjuk be a tábori helyszín kiajánlott díjába. Három éjes, vagy annál hosszabb táboroknál (10 fő felett) 6 ezer Ft. / fő / éj +Áfa az energia csere fűtés nélküli időszakban.
Kérje egyéni ajánlatunkat, több nap esetén, hétköznapokra eső tanfolyamoknál, egyéb esetekben további kedvezményeket tudunk adni, támogatva hozzáadott értékként szolgáltatását."
 
A fentiek szerint, egy nap ajándék itt tartózkodást biztosítunk táborok esetén: egy éjhez két egész nap tartozik a Pillangós-házban, a fél-félnapos napos felár elengedésével. Az érkezés 14 óráját előre hozzuk reggelre, a távozás 12 óráját kitoljuk estére, így tölthetnek egy nappal többet tábori helyszínt bérelve, mint szállóvendégként.  Tanfolyamok szervezése esetén  ez  fontos szempont, egyéb szálláshelyekre délután lehet érkezni és reggel kell  távozni. Nálunk, a tanfolyam utolsó napján nem kell reggel 10 órakor elhagyni az épületet, maradhatnak estig is. 
Parkolás is ingyenes, amely egy nagyvárosban tartott tábor költségeit megemelheti. Bioszféra rezervátumból  -nyáron, akár naponta-  hozzuk a résztvevőknek a friss forrásvizet, amellyel a napi 2-3 litert biztosítjuk fejenként, az ételt is  ezzel készíthetik / készítjük. Korlátlan tea, kávé, limonádé, kakaó, stb. fogyasztást egészítjük ki ezzel.

Kérje ajánlatunkat, tekintse meg a helyszínt egy visegrádi kirándulás keretében. Hozzáadott ÉRTÉK vagyunk, korrekt áron, programja színvonalát, élményét emelve.

Szép Kártyával is rendezhető a díjunk, amely a résztvevőknek könnyebbséget jelenthet. Mindhárom bank -OTP, MKB, K§H,-, mind három zsebéből -szállás, vendéglátás, szabadidő- fizethető szállásként,18% áfa terheli.

Nagyobb létszám, saját tanfolyamaink esetén is, a Visegrádi Sportcentrummal működünk együtt, ahol hangulatos, és kulturált sátor helyek bérelhetők nagyon olcsón. A sátrakból, a kivilágított fellegvárra láthatnak, és nagyobb társaság esti mulatozásának is ideális helyszíne a "kemping". Táborához így két árfekvésben és stílusban kínált szálláshelyről lehet csatlakozni. A Duna parton van a sportpálya, jó a büfé, finom ételekkel, italokkal és számtalan sportolási lehetőséggel, élménnyel szolgálnak.  Akik a Pillangós-házban laknak 10 perc sétával hazajöhetnek a tábortűzes,  napzáró közös programról.

Lehet olyan lehetőség, melyet nem jutott eszembe felsorolni, akár a házat, akár a környékét illetően. Ötleteljünk együtt, levelezve, egy visegrádi egyeztetés előtt vagy után kreatívan.

Fontos lehet a döntésben:
hogy a ház 60 centis falai " klímatizálnak", 38-40 fokos kánikula esetén is 21-22 fok van a szobákban, az udvaron, az utcán mértnél tizenöt fokkal hűvösebb. Nyári táborok élményét ronthatja extrém meleg  esetén egy nem komfortos szálláshely, valamint a puccos panziók légkondíciónált meeting termei sem számítanak hozzáadott értéknek. Nálunk hűsben, a vén diófa és a hatvan éves tiszafák alatt madár csicsergésben tölteni a napot, akkor is, mikor hőségriadó van, ez megfizethetetlen előny.

Visegrád kiemelt turisztikai célpont, a Duna közelsége ellenére olyan eredményes a szúnyog gyérítés, hogy csak a ritka árvizek esetén voltak észlelhetők a vérszívók.
Mobilgáttal rendelkezünk, egy esetleges árvíz sem hiúsítja meg a jó előre ide szervezett táborát, tanfolyamát.
Az ezerhétszáz fős településen számos turisztikai attrakció várja az ide látogatókat, kulturális programok, zenés nyári koncertek, amelyek a történelmi, és természeti értékei mellett, bármely ide szervezett programjának élményét fokozzák.

A település  finom Víz energiái a Nimród csillagkép II. csakrapontjának is köszönhetők, a háznak is tiszta, gyógyító rezgése van. A váci és az esztergomi kerek templomot összekötő Szent György vonal szeli át, rendszeresen tisztítjuk, szenteltetjük. A gyertyák, mécsesek, a  füstölők és  sólámpák alap felszerelései a szobáknak.
A nászutas szobánk, egy VIP. kategóriás helység, tanfolyamra az egész ház igénybevételénél, alap áron kínáljuk a többi szobánk mellé. A Levendulás szobában van egyedül francia ágy, ha nincsenek párok, szívesen kuckózós barátnők, akkor "fejedelmi sátorrá' varázsoljuk.  A puha faltól-falig szőnyeges szobába prémium minőségű ágymatracokat helyezünk el, és így ez is több személyes lehet, a francia ágyat ezzel a "csellel" kiváltva.        

Szeretettel várjuk, kérjen, kérdezzen.
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Egy régi tábor képei egy kedves jógaoktató vendégünk oldalán,: a képgalériában 3 tábor képei adják vissza a Pillangós-ház és Visegrád hangulatát.
Legenda számba mentek Aradi Lajos rendszeres Pilis rejtély táborai, melyeknek hosszú évekig, a Bevezetés a rejtett energiák világába tanfolyam sorozata mellett a Pillangós-ház adott otthon. Képek a laptopomba vesztek, de referenciáért meg lehet keresni Aradi Lajost. Nem csak a résztvevők számára maradt emlékezetes ez az időszak, a Pilis kutató legboldogabb évei is Visegrádhoz kötődnek.
 
           
 
 
 
 
 
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése